Упражняване и отслабване едновременно

Упражняване и отслабване едновременно с качествени упражнения …

Странична планка – за упражняване и отслабване едновременно

Легнете настрани, отпуснете се на лакътя. След това повдигнете тялото си, така че да получите абсолютно права линия, без да увисвате или изпъкнали части. В същото време не трябва да изпитвате болка, а само напрежение. Трябва да изпълнявате упражнението на всяка ръка на свой ред.

Упражняване и отслабване едновременно. Когато правите дъската или планката за първи път, препоръчително е да започнете с кратки тренировки – не по-дълги от 30 секунди. Времето трябва да се увеличава постепенно. Не бързайте. Ако сте постоянни и позитивни към резултата, скоро ще можете да го видите и да останете доволни, отслабнали.

Усукване

Легнете на пода с леко свити колене. Бавно повдигнете тялото и започнете да се усуквате, първо в едната посока, после в другата. Опитайте се да докоснете лакътя до противоположното коляно.

В най-ниската точка не лягайте напълно по гръб. Стойте на два сантиметра от пода. Това ще поддържа мускулите ви напрегнати и ще ги работи по-ефективно. Не забравяйте да държите ръцете си зад главата. Така ще поддържате главата си.

Лодка

Легнали по корем, повдигнете гърдите и изпънатите крака възможно най-високо. Ръцете по това време лежат по тялото. След това изпънете ръце напред и поддържайте тази позиция за пет дълбоки вдишвания. Върнете ръцете си зад гърба, хванете глезените и се опитайте да се люлеете малко напред-назад.

За целта се концентрирайте върху вкуса на храната, нейния аромат и консистенция. Яжте бавно и замислено, без да се разсейвате от телевизора, компютъра или книгата. По този начин ще се заситите с по-малко храна.

Преяждането е отчасти припадък на стрес и копнеж за интензивни емоции. Опитайте се да прекарате свободното си време възможно най-разнообразно. Срещайте се с приятели, помнете любимите си хобита. След един работен ден се опитайте да се отпуснете, да се изкъпете, да освободите мислите си и да се съсредоточите върху близките си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *