Тестване на професионална прахосмукачка

Тестване на професионална прахосмукачка

Торба за прах в професионална прахосмукачка. Тя може да бъде за еднократна или дългосрочна употреба. Зависи от материала, от който е направен. Хартиените торбички за прах обикновено са двуслойни, така че всички прахови частици могат да бъдат събрани. Тъканите са удобни, защото могат да се използват няколко пъти.

Фини филтри H.E.P.A. Те се използват за осигуряване на максимално почистване на помещението. Тези филтри са възможно най -ефективни и са предназначени за дългосрочна употреба. Те улавят дори най -малките прахови частици, алергени и цветен прашец.

  1. Ниво на шум

Нивото на шума на професионална прахосмукачка също е важен фактор при избора на такава. Наложително е да тествате прахосмукачката, преди да я закупите. Максимално допустимото ниво на шум е около 70 dB. Именно тази норма не причинява дискомфорт сред купувачите.

Сега на върха на популярността са роботизираните прахосмукачки. Това е нова дума в областта на технологиите за почистване. Робот -прахосмукачката е оборудвана с изкуствен интелект, поради което е предназначена за автоматично почистване на помещения. Това не само ще ви спести време, но и пари, защото ще издържи много по -дълго от стандартните прахосмукачки.

Каква трябва да е мощността на прахосмукачката?

Консумацията на енергия, като правило, е в диапазона 1500-2500 W, полезна или всмукателна мощност-350-500 W. За стандартно почистване на малък апартамент обикновено е достатъчна прахосмукачка със смукателна мощност 350-400 W.

Избираме правилната прахосмукачка

В нашето ръководство ще подчертаем плюсовете и минусите на различни видове устройства за събиране на прах – от торбични и циклонни до безжични и роботизирани прахосмукачки. И ние ще ви помогнем да намерите най -удобните. Нека поговорим за параметрите, върху които трябва да се съсредоточите. Нека да обърнем внимание на най -необходимите функции и да изброим пред какво можете да си затворите очите. Прочетете нашето ръководство.

Максимална консумация на енергия

Това е технически индикатор, който показва максималната консумация на енергия при блокиран двигател. При кабелните модели тя варира от 600 до 2400 вата. Този параметър говори повече за икономичността на устройството, отколкото за работната и смукателната мощност.