Ролетни гаражни врати

Ролетни гаражни врати се характеризират със следните предимства:

перфектно изпълняват защитна функция – поради сложната техническа конфигурация на продукта;

високо ниво на устойчивост на прах и шум – гарантира се от използването на пяна изолация;

безопасност за водача и пътниците – при спешни случаи портите могат бързо да се отварят отвътре или извън гаража;

универсалност – лесно се подбират за отвори с различни форми и размери;

компактност – не се изисква голямо количество свободно пространство в изходната зона и вътре в гаража;

бърз монтаж и монтаж – при условие че цялата работа се извършва от опитни изпълнители.

Производителите на ролетни гаражни врати твърдят, че експлоатационният живот може да бъде до 10-15 години, при интензивна употреба. Осигуряването на жизнеспособност на конструкциите спомага не само за изпълнението на препоръките на производителя, но и за провеждането на редовна поддръжка, предпоставка за което е наличието на специални умения и опит.

Недостатъци на ролетната гаражна врата:

не е в състояние да защити интериора от уличен студ;

склонна е към замръзване.

Във втория случай говорим за замръзване на механизмите, които са отговорни за движението на ламелите и листовете. Влагата, хваната вътре, кристализира и прави откриването изключително трудно. Следователно платното изисква допълнителна защита под формата на инсталиране на козирка. Механизмите се препоръчват да се обработват в период на ниски температури със специален разтвор под формата на спрей.

Ако имате нужда от консултация или вече сте избрали Вашата гаражна врата, можете да ни изберете. Ние сме професионална фирма ЛОГЕЛ ООД за производство на изолирани секционни врати. Нашите координати:. гр. София, ул. „Българска легия“ 41А; телефон: (02) 489 4919.

Управление на комфорта

Автоматиката на гаражната врата е многократно споменавана по-горе, като един от основните елементи за повишаване на степента на удобство при използване на конструкции.

Разбира се като специален механизъм, който ви позволява бързо да отворите и затворите платното с минимални усилия. Изборът на система от един или друг тип зависи от типа порта.

Разтварящи се гаражни врати

Възможните опции са:

линеен – позволява на мрежата да се придвижва навън или навътре под ъгъл от 90 °. Характеризира се с издръжливост, лекота на работа и надеждност. Важен нюанс: линейна (или червячна) система за автоматизация на гаражни врати, поради структурни характеристики, намалява отвора с около 300 мм;

подземен – монтиран под равнината на пода, способен да се отваря както навътре, така и навън. Той се отличава с висока мощност;

лост – подходящ само за случая, когато портата се отвори навътре, тоест за много просторни гаражи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *