Ремонтът на автомобили след градушка

Силните бури с градушка могат да навредят не само на фермерите, но и на автомобилистите. Премахването на вдлъбнатини по каросерията на автомобила след градушка става по различни начини. Един от начините е да замените частта или да изправите повредената част. Да не говорим за избора на боя. Въпреки че по това време специалистите от нашия автосервиз точно подбират цвета на боята с помощта на компютърен метод. Разходите за време също не са печеливши в сравнение с другия метод.

Ремонтът на автомобили след градушка

Най-известният и ефективен метод за премахване на вдлъбнатини без допълнително боядисване е PDR (Paint Dent Removal). Специалистите ще възстановят повредената кутия и ще скрият следите от вдлъбнатини, без по-късно да нанасят боя. Тази технология е изобретена в Германия и от много години успешно се използва от водещи автоцентрове по света. Нарича се още вакуумен ремонт на тялото.

На пръв поглед всичко изглежда доста просто, вдлъбнатините се изравняват със специални вакуумни вендузи и накрая се изравняват с куки и чук. Този метод е много по-бърз и лесен. Обикновено ремонтът на автомобили след градушка отнема от 1 до 3 дни, за разлика от класическия ремонт на боя, който може да отнеме повече от седмица.

Освен това автомобилът ви не се оцветява, което ще има положителен ефект върху цената му. Когато продава автомобил, купувачът никога няма да има въпроси относно пребоядисването на кутията.

За цените на услугата за премахване на вдлъбнатини по тялото на автомобила след градушка може да се информирате в самия сервиз. Вашият автомобил ще бъде основно диагностиран по нанесените от градушката щети и ще Вие ще получите точна ценова информация. Ще се справят с проблема, успокойте се и ще останете доволни.  Цените са добре премислени.Така че дори при голям брой вдлъбнатини, можете изгодно да премахнете проблема при нас.

Допълнителна информация:

Премахване на вдлъбнатини след умерена градушка, без повредена боя. Извършва се на всички достъпни места на тялото на автомобила, с изключение на места с двойни метални и повърхностни ребра, евентуално с частично боядисване на части.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *