Предимства при закупуване на електронна винетка

Предимства при закупуване на електронна винетка

E-Vignette е електронната версия на стандартната винетка, която се използва в цяла Европа. Това е нов начин за плащане на платените пътища за моторни превозни средства с максимално допустимо тегло до 3500 кг.

Онлайн плащане на такси

Регистрирайки се, ще създадете своя личен потребителски акаунт за електронна винетка и ще получите възможността да управлявате вашите плащания. Можете да добавяте електронни винетки към вашия профил, дори ако не са закупени онлайн. Всичко, от което се нуждаете, е идентификационен номер, който е отпечатан на разписката за покупка, и номера на регистрационния номер. Това ви носи много предимства, включително:

Получаване на SMS напомняния

Включете напомняния за изтичане на електронната винетка, известия за началото на периода на валидност и друга информация, свързана с вашата електронна винетка. Можете да получите информацията по имейл, SMS или и двете. Услугата е безплатна.

Удобен за фирми

За по-голямо удобство компаниите, управляващи голям брой превозни средства, могат да импортират списък с регистрационните номера на превозните средства и да закупят електронни винетки за целия автопарк.

Поискайте оферта

Регистрираните клиенти могат да поискат оферта, преди да закупят електронната винетка и да използват дебитна или кредитна карта като начин на плащане. Плащането се извършва по банков път чрез онлайн банка или лично в банков клон. Възможно е заплащане на по-голям брой превозни средства едновременно при плащане по оферта.

Имайте достъп до доказателства за покупка и копия на фактури

Достъп до копия от касови бележки за покупка на електронните винетки по всяко време, независимо от мястото на покупка. Когато закупите онлайн, получавате и достъп до копията на фактурите за електронна винетка.

Прехвърлете правата за достъп до електронна винетка

Купихте ли електронната винетка за майка си, брат или партньор? Правото на достъп до информацията за електронната винетка може да бъде прехвърлено на друг регистриран клиент в онлайн магазина по всяко време, което позволява на този клиент да управлява напомнянията и другите функционалности на онлайн магазина.

Изпратете вашите заявки онлайн

Лесен начин да ни изпратите искания за възстановяване на суми за пропорционална стойност на електронната винетка и други приложения. Обработката на вашите заявки ще бъде по-бърза, по-удобна и икономична. Забравете за изпращането на документите с отнемащата време обикновена поща.