Почивка в Mестност „Карандила

Почивка – планина – лято и зиме полезна информация …

Да видим още плюсове за Почивка в Mестност „Карандила“:

Свеж въздух

Намирайки се в планината, белите ни дробове получават възможност да дишаме въздух с наситен кислород, който не съдържа газове и замърсяване на града. Това е много полезно при проблеми с белите дробове, включително астма. Планините са ароматерапия. По време на пътуването вдишвате ароматите на мащерка, риган, равнец и много други лечебни билки, което вече е профилактика на много заболявания.

Приятно говорене

Едно пътуване до планината е чудесно време за разговор със семейството и приятелите. Съвместните впечатления и екипният дух дават отлична възможност за създаване на семейна атмосфера и оставят незабравими спомени. Планините са чудесен начин да създадете нови приятели и да направите добри приятели. Наистина в планината веднага можете да разберете какъв човек е.

Изкачването по планините ви позволява да мислите за смисъла на живота си. Виждайки тези великолепни върхове и как всичко това е хармонично подредено, неволно се замисляте за факта, че и Вие сте част от тази система и че сте дошли в този свят, за да внесете нещо добро в него.

В планината, без връзка и интернет

Чудесна възможност да си отдъхнете от ежедневния прилив и модерните технологии. Като в рая.

Очакваме Ви! Комплекс „Сините камъни“. Mестност „Карандила, ж.к. Сини камъни, 8800 Сливен, Телефон за контакт: +359 700 800 37.

Планините са чудесно място за мислене, тук можете да се концентрирате върху някаква идея и да я доведете до логичен резултат, който след това може да бъде реализиран в реалността. Много често имах интересни идеи в планината или намирах много успешни решения на проблемите на бизнеса и стратегическото развитие.

Пешеходният туризъм в планината е чудесен момент за разговор със семейството и приятелите, отпускане от работа и наслада на невероятната природа и просто забавление.

А как Вие обичате да прекарвате свободното си време?

Планинският климат ободрява целия организъм: запасните способности се включват, обменните процеси се подобряват, съдържанието на хемоглобин в кръвта се увеличава. Контрастната промяна на температурата ден и нощ подобрява имунитета, състоянието на кръвоносните съдове и термоадаптационните механизми. Поради високата слънчева активност въздухът в планината е наситен с отрицателни йони, които са полезни за хората.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *