Мъже, изпитващи затруднение от различен характер

Levitra за мъже изпитващи затруднение при осъществяването на полов акт поради различен характер.

Сескуалните преживявания и представяне на мъже, играе много важна роля при мъжкото самочувствие и силно влияе на психическото състояние.

Еректилната дисфункция може да има различен характер – възрастови изменения, физическа травма, психическа травма, влошено качество на живот, наднормено тегло и др.

Еректилната дисфунцкия е състояние, което може да се повлияе в зависимост от произхода му. Когато е свързано с тежки физически увреждания, това е обект на специфично медицинско лечение. Когато обаче произходът му е в следствие на възрастови изменения, или психическо състояние, то лесно може да бъде повлияно от различни медикаменти.

Какво представлява еректилната дисфункция?

Невъзможност за достигане на ерекция или задържането и, което прави невъзможно осъщетвяването на полов акт. Много често, ако проблемът е на нервна почва или влошено физическо състояние поради наднормено тегло или лоша физическа форма, проблемът може да се реши с промяната в начина на живот. Спазване на определен режим на хранене, повишаване на физическата активност, могат до доведат до подобряване на тези състояния при здрави мъже.

 Bayer предлага на пазара препарат с активна съставка варденафил, а именно Levitra. Тя действа чрез отпускане мускулатурата по кръвоносните съдове, което води до повишаване кръвопотока, достигането и задържането на ерекцията.

Действието на Levitra може да бъде по-силно при сексуално дразнение и по-слабо, при липса на такова. Действието му е 4-5 часа след прием. Повишава качеството на ерекцията и подпомага задържането и по време на полов акт.

Levitra за мъже следва да се приема с повишено внимание от мъже над 75 годишна възраст, от мъже със специфични медицински състояния, сърдечни заболявания, проблеми с кръвното налягане и болки в гърдите. Може да доведе до главоболие, замайване или замрежване на погледа.

Levitra се приема 30-60 минути преди секс, със или без храна. Мазната и тежка храна може да намали действието на препарата. Не комбинирайте други препрати съдържащи варденафил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *