Конструкция на гаражната врата

Съществени елементи. Конструкция на гаражната врата. Крилото на гаражната врата се състои от сандвич панели, свързани с панти. Тези поцинковани стоманени секции са покрити отвън с полимер, който ги предпазва от атмосферни влияния или механични повреди.

Информация за нас: Фирма „Логел“, гр. София, ул. „Българска легия“ 41А. Нашите специалисти Ви очакват на телефон: (02) 489 4919.

Конструкция на гаражната врата

Платното се движи поради направляващи релси, разположени от двете страни на отвора и навити под припокриването на гараж или друго помещение. За разлика от люлеещите се врати, плъзгащите се врати не се нуждаят от свободно пространство, за да се отворят както отвътре, така и отвън.

Следователно превозното средство може да кара директно към портата. Мощните торсионни пружини осигуряват на гаражната врата добро балансиране, лесно затваряне и отваряне и надеждна фиксация в дадено състояние.

Защита. Надеждната система против кражба е съществена част от нашите врати. От вътрешната страна, по ваше желание, ние поставяме ключалка за вътрешно отваряне или резе. Защитата отвън се осигурява чрез ключалка с болт, шайба, която автоматично щраква на мястото си, и стабилни, незаключващи щифтове.

Прозорци и врата. Освен това изрязваме блокове за прозорци с всякакъв размер и форма с единични или двойни стъкла в крилото на вратата. Ако не е предвидена странична врата или по друга причина, в портата се прави врата с или без прозорец.

Пълният комплект стандартни гаражни врати включва:

секционни гаражни врати, платно, цикли, скоби, вложки – уплътнения, ролки и други стоманени поцинковани фитинги, включени ръководства, странични наслагвания, вал и 2 пружини (с ресурс от 25 хиляди цикъла), пружинен болт, двустранна дръжка, предпазни устройства:

да блокират вала, ако пружините се счупят и блокиране на мрежата в случай на проблеми с тяговите кабели.

Цветове и текстура. Остава само да добавим, че цената на секционните врати зависи и от текстурата и цвета на платното. Рисунката може да имитира дърво, микровълни, „портокалова кора“, да бъде с ивици с различна ширина. Цветовата гама, освен стандартните нюанси, включва ексклузивно: различни нюанси на дървото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *