Душ с пътен шампоан по улиците на града

Как трябва да се почистват и измиват улиците на града, особено след зимата.

Специален концентриран пътен шампоан се използва върху всички пътни съоръжения в столиците на държавите, включително върху плочките на пешеходните зони и тротоарите.

Душ с пътен шампоан по улиците на града

Този пътен шампоан ефективно премахва мръсотията и остатъците от нефтени продукти. Които проникват във всяка пора на покритието през зимата и са успели да се превърнат в устойчив филм. Препаратът не влияе върху сцеплението на каучука с пътя. За да се изключи ледообразуването, той се използва, само след като положителната температура на въздуха е стабилна.

Измиващият препарат преминава всички проверки, задължително има сертификати за качество. Съставът му е абсолютно безвреден за околната среда „, – това се твърди в“ Автомобилни пътища „.

Най-често през април става миенето на улиците, то се извършва с четири душа с шампоан, осем пъти през целия топъл сезон. Тротоарите ще бъдат оперирани шест до седем пъти през април и около 60 пъти преди настъпването на студеното време.

Кога следва да започне ремонтът

След като калният филм бъде отстранен от пътищата, пътниците се заемат с друга работа. Те ремонтират и боядисват кошчетата за боклук и малките архитектурни форми, измиват шумопоглъщащите стени от прах и сажди, измиват и боядисват пътни знаци и знаци.

Освен това различните видове огради, спирки на обществения транспорт, осветителни стълбове и контактни мрежи се привеждат в стандартно състояние, заедно с измитите улици.

Защо „пръскачките“ работят под дъжда

След като са измили и ремонтирали всички улици след зимата, пътните служби ги поддържат чисти. Според регламента патрулното измиване се извършва през деня. А през лятото, при температури над 25 градуса, започва редовното поливане на пътното платно. Това охлажда пътната настилка, която е застрашена от деформация при продължително излагане на пряка слънчева светлина и при големи натоварвания от трафика. Улиците получават студен душ на всеки два часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *